Kulmakonditoria

Aukioloajat

Tänään
9–20
ma–pe
9–20
la
9–19
su
10–18

Tervetuloa makujen maailmaan!

Kulmakonditoria, kotoisammin Kulma tai Kulmis, on kotimainen perheyritys, joka on jo vuodesta 1996 tarjonnut laajan valikoiman itse valmistettuja, yksilöllisiä ja maukkaita herkkuja. Meiltä löydät monipuolisen valikoiman konditoriaherkkuja, täytettyjä leipiä ja muita suolaisia nälän siirtäjiä. Keittiömme valmistaa tilauksesta makunystyröitä kutkuttelevat salaatit, pastat, wokit, burgerit ja texmex-tuotteet – myös perheen pienimmille on oma osio menussamme. Olemme halunneet panostaa myös erityisruokavalioihin ja monen ruoan voikin muokata oman makunsa mukaan. Kaiken kruunaavat käsityönä itse tehdyt kastikkeet, joita voit ostaa myös halutessasi erikseen. Tutustu valikoimaan ja tilaa: https://kulmis.menu/

Meiltä voit tilata myös kotiinkuljetuksella!

wolt

Pohjakartta

overlay_instruction

Ajankohtaiset tarjoukset

Kulmakonditoria
Kulman jäätee
Kulmakonditoria

4,90€

Saisiko olla kesäinen herkkuhetki? Ihanan viilentävä UUTUUS on nyt meillä - Kulman Jäätee löytyy vadelman tai mangon makuisena hintaan 4,90€. Kausiherkku Kulman vohveli on nyt myös back - mansikka-, suklaa- tai kinuskikastikeella hintaan 9,90€.

Kulmakonditoria
Kulman Lounaslista
Kulmakonditoria

alk. 13,50€

Kulman lounasmenu löytyy osoitteesta www.kulmis.menu. Lounaslista on voimassa arkisin aamusta kello 14 asti. Lounaan hintaan kuuluu suodatinkahvi/tee. Tilaa etukäteen, tule kun valmista - nauti meillä tai nouda mukaan!