Pysäköinti

Myyrmanni Parking


Myyrmannissa on lähes 900 lämmintä pysäköintipaikkaa kahdessa kerroksessa. Lisäksi Myyrmannin pysäköintihallin yhteydessä toimii Paaluparkin viileä parkkihalli, josta on sisäkautta suora kävely-yhteys kauppakeskukseen.
Pysäköintihallimme on puomiton, jossa pysäköit kameratunnistuksella.

Saapuminen

Myyrmannin parkkihalliin ajetaan sisään joko Iskoskujalta tai Punamultakujalta. Paaluparkin sisäänkäynti löytyy Iskostieltä. Myyrmannin ja Paaluparkin välillä on ajoyhteys.

Pysäköintitilat ovat avoinna maanantaista sunnuntaihin 6-24.

Hinnat

Tarjoamme 2h ilmaista pysäköintiä vuorokaudessa, jonka jälkeen pysäköinti maksaa 1€/h (0,50 €/alkava 30 min). Pysäköidessäsi alle kaksi tuntia, voit ajaa hallista ulos ilman toimenpiteitä. Pidemmillä vierailuilla voit maksaa pysäköinnin pysäköintisovelluksella, verkossa, tai laskulla. Parkkiautomaatit löytyvät molempien parkkikerrosten hissiauloista.

Pysäköi vaivattomasti pysäköintisovelluksella

Meillä voit pysäköidä vaivattomasti EasyPark ja ParkMan sovelluksilla. Mikäli aktivoit sovellusten kamerapysäköinnin päälle, pysäköinti alkaa ja päättyy automaattisesti ajaessasi halliin ja ulos. Huomioithan, että EasyParkilla ja ParkManilla maksettaessa sovellukset veloittavat oman hinnastonsa mukaisen palvelumaksun.
EasyPark aluekoodi Myyrmanniin on 582 ja Paaluparkkiin 677.

Verkkomaksaminen ilman rekisteröitymistä

Voit maksaa pysäköinnin verkossa ilman rekisteröitymistä vierailusi aikana, tai 48h kuluessa pysäköinnin päättymisestä osoitteessa www.parkkimaksu.fi. Valittavanasi on useita maksuvaihtoehtoja kuten korttimaksut, Apple Pay ja Google Pay. Verkossa maksettaessa pysäköintimaksun lisäksi veloitetaan 0,40€ palvelumaksu.

Laskulla maksaminen

Mikäli pysäköintiä ei makseta sovelluksella, verkossa tai parkkiautomaatilla, lähetetään lasku postitse. Paperilaskuun lisätään laskutuslisä 3,90€.

 

Sähköautojen lataaminen

Sähköautojen latauspisteitä on hallissa yhteensä 10 kappaletta, joista 7 kappaletta Myyrmannin sekä 3 kappaletta Keskon latauspisteitä, ja ne sijaitsevat kerroksessa -1.
Kuusi Myyrmannin latauslaitteista on teholtaan 22 kw, joissa lataaminen maksaa 22 senttiä / kwh.
Yksi Myyrmannin latauslaitteista on teholtaan 50 kw, jossa lataaminen maksaa 28 senttiä / kwh.
Keskon latauspisteillä on oma hinnoittelunsa.

Liikuntarajoitteiset

Myyrmannin parkkihallissa on yhteensä 17 kpl liikuntarajoitteisten parkkipaikkoja, joista 8 kpl sijaitsee alemmassa ja 9 kpl ylemmässä parkkikerroksessa. Paikat löytyvät sisäänkäyntien läheisyydestä. Liikkumisesteisen pysäköintitunnus ei oikeuta normaalia pidempään ilmaiseen pysäköintiin.

Autopesu

Hallista löytyy autopesula Clean Park. Pesupalvelun asiakkaat maksavat pysäköinnistä normaalisti.

Muuta

Hallin vapaa ajokorkeus on 210cm

Asiakaspalvelu

Pysäköinnin asiakaspalvelun sähköposti: info@myyrmanniparkki.fi