Myyrmannin järjestyssäännöt

On hienoa, että nuoret viihtyvät Myyrmannissa, ja nuoret ovat aina tervetulleita keskukseemme. Valitettavasti Myyrmannissa on muutaman viime viikon ajan esiintynyt epäasiallista käytöstä, johon järjestyksenvalvojat ovat useaan otteeseen joutuneet puuttumaan. Olemme saaneet asiasta runsaasti palautetta myös Myyrmannin asiakkailta sekä liikkeiltä. Tämän vuoksi haluamme muistuttaa kaikkia hyvistä tavoista ja muiden huomioon ottamisesta.

 

  1. Olkaa kilttejä ja kunnioittakaa toisianne ja muita ihmisiä - pienillä teoilla voimme tehdä Myyrmannista vieläkin paremman paikan!
  2. Antakaa tilaa toisille - jokainen meistä ansaitsee oman tilansa ja rauhan nauttia Myyrmannin tarjoamista mahdollisuuksista.
  3. Pidetään Myyrmanni siistinä yhdessä! Roskat kuuluvat roskikseen, ei lattialle, seiniä ei töhritä, kasveja ja muuta kauppakeskuksen omaisuutta ei rikota.
  4. Päihteiden käyttö ja vapetus on kielletty kauppakeskuksen tiloissa.
  5. Portaikossa hengailu ja sotkeminen ei ole OK, kauppakeskuksessa löytyy runsaasti istuma-alueita yleisissä tiloissa.

 

Kiitos ymmärryksestänne ja yhteistyöstänne Myyrmannin turvallisuuden ja viihtyisyyden takaamiseksi. Häiriötilainteisiin tulemme puuttumaan. On myös hyvä muistaa, että jokainen paikkoja rikkova ja sotkeva nuori voi joutua maksamaan aiheuttamansa vahingon. Esimerkiksi rikotun näyteikkunan hinta on tuhansia euroja. 

Pidetään yhdessä Myyrmanni viihtyisänä kaikille!