Yrityksille

Vuokrattavat tilat

Oletko kiinnostunut vuokraamaan liiketilan tai toimiston kauppakeskuksestamme?

Ota meihin yhteyttä

Kysy vuokrattavasta tilasta kauppakeskuksessamme täyttämällä tämä lomake.

Lisätiedot Cityconin kauppakeskuksista ja vuokrauksen yhteystiedot löydätte kotisivuillamme.

Citycon lyhyesti

Citycon on päivittäistavarakauppavetoisten, kaupungeissa sijaitsevien kauppakeskusten johtava omistaja, kehittäjä ja hallinnoija Pohjoismaissa ja Baltiassa. Yhtiön hallinnoiman kiinteistöomaisuuden arvo on yhteensä 5 miljardia euroa ja sen osakkeiden markkina-arvo on 2 miljardia euroa. Citycon on markkinajohtaja Suomessa ja se on markkinajohtajien joukossa Norjassa, Ruotsissa ja Virossa ja sillä on jalansija Tanskan markkinoilla.

Cityconin kauppakeskuksiin täältä.

Medialle

Lehdistökuvien käyttäminen

Lehdistökuviamme saa käyttää maksutta toimitukselliseen tarkoitukseen Cityconia koskevien artikkeleiden yhteydessä. Kuvia ei saa käyttää kaupallisiin tarkoituksiin. Jos sinulla on kysyttävää kuvien käytöstä tai jos et löydä etsimääsi kuvaa, ota yhteyttä Cityconin mediavastaaviin.

Kauppakeskuksen perustiedot

Myyrmanni sijaitsee Vantaan Myyrmäessä, vilkkaan Myyrmäen rautatieaseman vieressä. Kauppakeskuksessa on noin 100 muodin, kauneuden ja terveyden sekä sisustamisen toimijaa sekä ravintoloita, erikoisliikkeitä ja kaksi suurta päivittäistavarakauppaa.

Myyrmanni on tiheästi asutetun ja jatkuvasti kasvavan Myyrmäen alueen sydän. Lähialueella on useita oppilaitoksia, monenlaisia kunnallisia virastoja sekä terveys- ja liikuntapalveluita, jotka tuovat kauppakeskuksen lähelle paljon asiointia.

Runsaan paikoitustilan ja hyvien liikenneyhteyksien ansiosta Myyrmanniin on helppo tulla. Myyrmannissa käy arkisin noin 24 600, lauantaisin 21 500 ja sunnuntaisin 14 400 asiakasta.

Promootio ja mainonta

Cityconin kauppakeskusten mainos- ja myyntipaikat soveltuvat moneen tarkoitukseen. Tavoitat ostopäätöksen äärellä olevat ihmiset tehokkaasti paikallisesti tai valtakunnallisesti.

  • Onko sinulla uusi tai pidempään toiminut yritys ja tarvitset tuotteillesi tai palveluillesi hyvän myyntipaikan pääkaupunkiseudulla tai muualla Suomessa?
  • Haluatko lanseerata uuden tuotteen tai tehdä markkinatutkimuksen kauppakeskuksessa?
  • Haluatko mainostaa brändiäsi ihmisille siellä, missä he jo ovat?

Varaa mainos- ja myyntipaikkasi täältä.