Synsam

Aukioloajat

Tänään
10–20
ma–pe
10–20
la
10–19
su
12–18

Synsam

Synsam on Pohjoismaiden johtava optisen vähittäiskaupan ketju, joka tarjoaa laajan valikoiman ainutlaatuisia näkemisen ja silmälasimuodin ratkaisuja. Meiltä löydät kehykset ja linssit joka tyyliin – kaikille silmille, nenille ja kukkaroille. Kehyksissä ja aurinkolaseissa löydät meiltä laadukkaiden perusmallien lisäksi persoonallisia ja muodikkaita uutuuksia, kansainvälisesti tunnettuja merkkejä sekä kierrätysmateriaalista valmistettuja kehyksiä. Henkilökohtaisen ja maksuttoman tyylineuvonnan lisäksi saat Synsamilta myös piilolinssit oheistuotteineen sekä näöntarkastus- ja silmälääkäripalvelut. Synsamilta löydät kaiken mitä tarvitset, haitpa vakuuttavaa tyyliä töihin, rennompaa lookia lomalle, edustavaa ilmettä juhliin tai sporttilasit urheiluun. Tervetuloa kuulemaan lisää myös supersuositusta Synsam Lifestyle™ -sopimuksesta!

Pohjakartta

overlay_instruction

Synsam

Muoti ja asusteet · 2. kerros


Ajankohtaiset tarjoukset

Synsam
Synsam Lifestyle-sopimus
Synsam

-20% ja 3 kk veloituksetta

Synsam Lifestyle™ -silmälasien vuokrauspalvelu (valitse 3 lasit alk. 5 €/kk). Nyt tarjoamme -20 % kuukausihinnoista ja saat 3 kuukauden veloituksetta. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin. Tarjous voimassa vain myymälöissä.

Synsam
Aurinkolasit -20%
Synsam

Myös voimakkuudella

Kaikki aurinko- ja urheilulasit nyt -20 %. Tarjous koskee myös aurinko- ja urheilulaseja vahvuuksilla.

Synsam
Opiskelijaetu
Synsam

Lifestyle-sopimus -20% ja 3kk veloituksetta

Tarjoamme opiskelijaetuna huippusuositusta Lifestyle-sopimuksesta -20% kuukausihinnoista ja 3 kk veloituksetta. Edun saa näyttämällä voimassa olevaa opiskelijakorttia liikkeessä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Synsam
Ilmainen näöntarkastus
Synsam

Näöntarkastus 0€

Tarjoamme kaikille ilmaisen näöntarkastuksen.

Synsam
Opiskelijaetu
Synsam

Silmälasit -50%

Silmälasit -50 % (sis. kehyksen ja linssit); koskee myös aurinkolaseja vahvuuksilla. Edun saa näyttämällä voimassa olevaa opiskelijakorttia liikkeessä. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Synsam
Ota 2 maksa 1
Synsam

2 For 1

Ota 2 maksa 1, koskee koko myymälän valikoimaa. Voit yhdistää tarjoukseen myös aurinkolasit voimakkuuksilla. Tarjoamme edullisemman. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.

Synsam
Kehykset -50 %
Synsam

-50%

Silmä- ja aurinkolasien ostajille tarjoamme kehyksen -50% alennuksella. Tarjous koskee koko myymälän valikoimaa. Ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.